Een verticale layout

De layout van de meeste websites is horizontaal geori├źnteerd met schermvullende foto's en secties. Toch kan een verticale indeling heel verfrissend werken en je website net wat onderscheidender maken. Bijkomend voordeel van een verticaal menu is dat het rustig op z'n plek blijft staan tijdens het scrollen.

De juiste accentkleur

Kleurgebruik is samen met typografie zeer bepalend voor de look & feel van een website. Durf te kiezen voor een stevige accentkleur, zoals bij deze site een 'dieprood', waarmee je de aandacht van de bezoeker naar belangrijke of interessante delen van de website kunt laten gaan.

Over deze website

Het wegnemen van blokkades zodat de levensenergie weer kan stromen, is de essentie van de behandelingen die Mieke Henfling als acupuncturist geeft. De nieuwe website voor Acupunctuurpraktijk Flow straalt dezelfde rust een eenvoud uit die je ook in Mieke’s praktijk ervaart. Wat de site extra persoonlijk maakt is de toepassing van eigen fotografie, bestaande uit foto’s gemaakt tijdens haar vele (studie)reizen naar het verre oosten. Alleen daarom al een bezoekje waard.


KlantAcupunctuurpraktijk FlowWebsitewww.acupunctuurpraktijk-flow.nlPakketProfessional | meer info