Grid layout

De layout van deze website is gebaseerd op een strak grid van vierkante blokken. Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar werkt ook geweldig op de kleinere schermen van tablets en smartphones.

Leve Het Parcours

Design by Dumont draagt Het Parcours een warm hart toe en heeft een deel van de webontwikkeling als sponsorproject uitgevoerd. Ook behoefte aan sponsoring? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Over deze website

Het Parcours markeert de officiële opening van het culturele seizoen van de stad Maastricht. De website voor dit eendaagse evenement geeft een voorproefje van de diverse bijzondere optredens, unieke locaties en activiteiten. Met 200 culturele gezelschappen op 60 locaties is er een hoop te zien en te beleven in het centrum van Maastricht. Het uitgebreide programma is op de website toegankelijk gemaakt in de vorm van een innovatieve ’timetable’. Deze is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, zodat ook onderweg nog even het tijdstip van een bepaalde voorstelling kan worden gecheckt. Laat het nieuwe seizoen maar beginnen!


KlantStichting UitWebsitewww.hetparcours.nlPakketProfessional Plus | meer info