One-page website

Een one-page website is bij uitstek geschikt voor de promotie van evenementen. De bezoeker scrollt eenvoudig heen en weer tussen blokken met informatie en kan direct het aanmeldformulier invullen onderaan de pagina.

Professionele foto's

Professionele fotografie kan echt het verschil maken voor de uitstraling van een website. Neem dus geen genoegen met clichématige stockfoto's, maar kies voor kwalitatief hoogstaande beelden met een zekere eigenheid.

Over deze website

Pelgrim in Limburg organiseert meerdaagse wandeltochten in het Limburgse heuvelland. Op de website vind je naast het recente aanbod van wandelweekenden ook reviews van deelnemers en achtergrondinformatie. De uitstraling van de website is afgestemd op het pelgrimskarakter van de wandelingen met beeldelementen die verwijzen naar onthaasten, verstilling en bezinning.


KlantPelgrim in LimburgWebsitewww.pelgriminlimburg.nlPakketStarter - meer info

Design by Dumont is gekwalificeerd om Google Analytics (SEO) en Google AdWords (SEA) professioneel in te zetten voor klanten. Ik help je graag om je website beter vindbaar te maken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Design by Dumont - Google Qualified Individual