Attentie attentie

Een blog of vlog is een goed middel om een duurzame band op te bouwen met je  doelgroep. Door regelmatig een bericht of video te posten stijgt je attentiewaarde op het web en blijf je in beeld van je volgers.

YouTube video

Door gebruik te maken van YouTube of Vimeo als videohostingdienst hoef je je niet druk te maken om het verbruik van te veel bandbreedte. En je bezoeker hoeft je site niet te verlaten om de video te bekijken. Ideaal dus.

Over deze website

SoulTrails is de nieuwe webvlog van wandelorganisatie Pelgrim in Limburg. Door video’s van wandelingen te tonen komt meer nadruk te liggen op het belevingsaspect. De kijker wordt meegenomen over de mooiste paden en krijgt een levendig beeld van de omgeving en de route. De vlog is nog in ontwikkeling en zal de komende tijd worden aangevuld met nieuw materiaal.


KlantPelgrim in LimburgWebsitesoultrails.pelgriminlimburg.nlPakketProfessional - meer info

Design by Dumont is gekwalificeerd om Google Analytics (SEO) en Google AdWords (SEA) professioneel in te zetten voor klanten. Ik help je graag om je website beter vindbaar te maken. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Design by Dumont - Google Qualified Individual