WordPress voor jouw zaak

Je bent ZZP’er en je houdt van de vrijheid van het ondernemen zonder baas. Daar past een website bij die je kunt bijwerken op het moment dat het jou uitkomt. Met een WordPress website kun je direct aan de slag met je online profilering. De afbeeldingen van je portfolio bijwerken of een nieuwe dienst toevoegen? Je doet het allemaal in een handomdraai. En het gebruik van WordPress is gratis want je betaalt geen dure licentiekosten.

Ben je benieuwd wat het kost om een nieuwe WordPress website te laten maken?

Bekijk prijzen
WordPress Website voor ZZP

Meer voordelen van WordPress

  • Een WordPress website is responsive en daarmee geoptimaliseerd voor weergave op mobiele apparaten. Handig voor klanten die onderweg het adres van je kantoor of winkel willen opzoeken.
  • Een klantwervende WordPress website is eenvoudiger dan je denkt. Door de integratie met sociale media en het koppelen van een nieuwsbrief bijvoorbeeld bereik je een groot publiek.
  • Een WordPress website wordt goed geïndexeerd binnen zoekmachines als Google en Bing. Om de vindbaarheid verder te vergroten kun je zelf aan de slag met webteksten die aansluiten bij je doelgroep.
 

WordPress Workshops

Wil je optimaal van start met je nieuwe WordPress website? Dan is het slim om een workshop te volgen. Tijdens deze hands-on training leer je de belangrijkste vaardigheden om alles uit je website te halen. Wanneer je kiest voor een Website Pakket, dan krijg je tot 50% korting op het volgen van een WordPress workshop.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een WordPress workshop?

Workshops bekijken
WordPress workshops voor ZZP
WordPress specialist

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring is Design by Dumont een specialist op het gebied van WordPress webdesign. Dat zie je terug in: