Over Len

Mijn naam is Len Dumont en ik beschrijf mezelf doorgaans als Online Communicatiespecialist met een sterke focus op webdesign en optimalisatie. In vorige functies heb ik ook ervaring opgedaan als grafisch vormgever, webredacteur, front-end developer (lekker in de code duiken) en communicatieadviseur. Vanuit deze brede expertise help ik mijn klanten met het ontwikkelen van een internetstrategie die past bij het doel en de doelgroep. Een website is een prachtige tool, maar je kunt deze pas effectief inzetten als je helder hebt wat en wie je ermee wilt bereiken.

Wil jij meer uit het web halen? Ik adviseer je graag over een succcesvolle internetstrategie.

Neem vrijblijvend contact op
Len Dumont - Webdesigner Maastricht
WordPress Website voor ZZP

Wie zijn mijn klanten?

Ik werk graag samen met zelfstandige professionals (ZZP’ers) en ondernemers die met hun talenten waarde en zin willen toevoegen. Vaak zijn dit coaches, trainers, therapeuten, kunstenaars, innovators, idealisten en andere wereldverbeteraars. Door hen te helpen met een succesvolle online profilering draag ik zelf ook een beetje bij aan een meer zinvolle, bewuste en vooral ook leukere wereld.

Benieuwd naar concrete webprojecten?

Bekijk mijn portfolio

Zullen we samenwerken?

Design by Dumont is een eenmanszaak, maar dat betekent niet dat ik altijd in mijn eentje werk. Integendeel, bij veel projecten werk ik samen met andere gedreven professionals zoals online marketeers, fotografen, tekstschrijvers, illustratoren en grafisch vormgevers. Dankzij dit uitgebreide netwerk kan ik voor mijn klanten altijd de beste expertise inzetten.

Ben jij goed in wat je doet en zie je meerwaarde in samenwerking?
Laten we een keer koffie drinken.