Ode aan de zingevers

In een steeds complexere en snellere wereld, is er een toenemende behoefte aan zingeving. We zoeken antwoorden, verbinding en betekenis in ons werk en leven. Juist in deze tijd zijn waardegedreven professionals, zoals coaches, therapeuten, trainers, kunstenaars en andere wereldverbeteraars, van onschatbare waarde.

Design by Dumont brengt een ode aan jou als professionele zingever. Met mijn expertise en ruim 15 jaar ervaring help ik je om jouw unieke talent en missie zichtbaar te maken op het internet. Samen creëren we een pakkende (online) identiteit die perfect aansluit bij jouw waarden en doelgroep. Van een professionele website die jouw expertise uitstraalt tot een authentieke huisstijl die je visie tot leven brengt.

Neem contact op
Len Dumont | Webdesigner Maastricht

Over Len

Ik ben geen doorsnee webdesigner. Ik ben een gedreven partner die met je meedenkt, je uitdaagt en je helpt om je online potentieel te ontgrendelen. We werken samen in co-creatie, met respect voor jouw unieke verhaal en oog voor detail.

Design by Dumont gaat verder dan pixels en techniek. Mijn doel is om op mijn eigen kleine schaal een positieve impact te creëren in de wereld. Naast mijn digitale werk ga ik regelmatig op pad met Pelgrim in Limburg voor de begeleiding van een wandel- of fietsweekend met een pelgrimskarakter. In die zin ben ik zelf ook een professionele zingever 😉

Wil je meer weten over mijn universitaire achtergrond en werkervaring?

Bekijk mijn LinkedIn profiel

Zullen we samenwerken?

Design by Dumont is een eenmanszaak, maar dat betekent niet dat ik altijd in mijn eentje werk. Integendeel, bij veel projecten werk ik samen met andere gedreven professionals zoals online marketeers, fotografen, tekstschrijvers, illustratoren en grafisch vormgevers. Dankzij dit uitgebreide netwerk kan ik voor mijn klanten altijd de beste expertise inzetten.

Ben jij goed in wat je doet en zie je meerwaarde in samenwerking?

Laten we een keer koffie drinken