WordPress voor jouw website

Met WordPress als basis voor je nieuwe website kies je voor een systeem waar je op kunt bouwen. WordPress is ontwikkeld als software voor blogs, maar de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig Content Management Systeem, ook wel CMS genoemd. Met WordPress als CMS kun je makkelijk de inhoud van je website beheren. Teksten, afbeeldingen, video’s en meer voeg je toe in een handomdraai, zonder enige technische kennis van websites.

Benieuwd naar de kosten van een nieuwe WordPress website?

Bekijk prijzen

Voordelen van WordPress op een rijtje:

  • WordPress is open source software, wat betekent dat je geen licentiekosten betaalt voor het gebruik ervan.
  • Door een template of theme te koppelen aan WordPress kan vrijwel elk type website worden gerealiseerd in elk gewenst design.
  • Met een ruime keuze aan plugins kan extra functionaliteit eenvoudig worden toegevoegd (zoals een contactformulier of fotogalerij).
  • Beveiligingslekken worden snel gedicht door een actieve community van ontwikkelaars.

WordPress in cijfers

Maar liefst een derde van alle websites wereldwijd maakt gebruik van WordPress. Kijk je alleen naar websites met een Content Management Systeem (CMS), dan heeft WordPress een aandeel van ruim 60% (gevolgd door Joomla met 5%). Daarmee is WordPress verreweg het meest succesvolle platform voor de ontwikkeling van websites.

Bron: w3techs.com

WordPress specialist

Ruim 15 jaar ervaring

Met ruim 15 jaar ervaring is Design by Dumont een specialist op het gebied van WordPress webdesign. Dat zie je terug in: